Schoonheidssalon Veronica

Cupping/Rugmassage 45min €50.00

 

Beschrijving:

Cupping betekent het plaatsen van "cups" op het lichaam.
Deze cups zijn (plexi)glazen bokaaltjes die zuurstofarm (vacuüm) worden gemaakt, vervolgens op het lichaam geplaatst worden en zich vastzuigen op de gewenste locaties.

Binnen de Oosterse geneeskunde is cupping een veelvuldig gebruikte zuigtechniek, die ontwikkeld werd om toxines (gifstoffen) en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken.

De Vacussage is een vorm van acupunctuur die gericht is op de beweging van de energie, het bloed, en de lichaamsvloeistoffen. De vastgezogen cups op de huid vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de poriën.

Het lichaam wordt eerst ingemasseerd met sesam-massageolie, waarna er cups aangebracht worden op strategische plaatsen. Onder de cups treedt er een zeer sterke doorbloeding op. De cups worden over het lichaam bewogen, wat een zeer diepgaand en krachtige uitwerking geeft.


Inhoud:
Lichaamscellen gebruiken zuurstof en geven koolstofdioxide af. Wanneer lichaamsenergie geblokkeerd raakt, functioneert een cel minder goed en hopen de gifstoffen zich op. Als we pijn ervaren impliceert dit een blokkade in de energiestroom van eender welk deel van het lichaam. Toxines in spieren en gewrichten worden niet altijd even makkelijk door het lichaam afgebroken, wat voor verdere blokkades en ongemakken kan zorgen. Door gebruik te maken van Vacussage-technieken kunnen de gifstoffen aan het huidoppervlak worden gebracht zodat het voor het lichaam veel eenvoudiger wordt om deze te verwijderen.

In de Oosterse geneeswijzen worden cups gebruikt om de energiebanen (meridianen) en de acupressuurpunten van het lichaam te behandelen waardoor pijnen worden verzacht en allerlei ziektes worden bestreden.Vacussage heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief in de bestrijding van pijn.
 

 

Vacussage is verder aan te raden bij volgende indicaties:
- Rug- en schouderklachten

- hoofdpijn

- pijnlijke menstruatie

- maag- en darmklachten

- zwakke spijsvertering

- chronische verkoudheid en astma, hoest en beginnende griep.

 

Vacussage kan eveneens dienen als cellulitisbehandelingen, gezien de cups het verwijderen van vocht en vet uit de vetcellen vergemakkelijken.

Cupping Cellulite Treatment €25.00

Top | Telefoonnummer: 06-47586678 E-mail: veronicavalks@hotmail.com
https://www.facebook.com/pages/Schoonheidssalon-Veronica/205114002863169