Over Veronica

Sinds september 2003 ben ik bezig met mijn salon. Als salon richt ik mij op de klanten, zij zijn bij mij het middelpunt van aandacht en mogen zich geen nummer voelen. Voor mij heeft het waarde dat mijn klanten zich op hun gemak voelen, eventjes tot hun zelf kunnen komen en tevreden de deur uit gaan.

Veronica Valks

Eigenares, schoonheidsspecialist

01

Waarom hier?

Bij mij kunt u terecht voor ontspannende, huid verbeterende gezichtsbehandelingen. Ik ben ook Bellabaci Cupping Expert en heb de cursus Cosmetische shiatsu en Shiatsu Cupping gedaan.

02

Waar werk ik mee?

Bij Schoonheidssalon Veronica werk ik met de Vegan/Organic natuurlijke en hoogwaardige producten van Evolve Beauty en Sallonepro. Ook de Loveli Deo’s heb ik in het assortiment.

03

Waarom advies?

Iedere huid is uniek en vraagt om een passend advies. Of je de huid nu een boost wilt geven, lekker wilt ontspannen, of een huidprobleem wilt behandelen. Samen zullen we kijken welke behandelingen en producten het beste bij jouw huid passen om deze weer te laten stralen!

Ervaring

Opgeleid & gediplomeerd

Na mijn middelbare school ben ik meteen met de erkende KOC opleiding schoonheidsspecialist / visagist begonnen, na drie jaar heb ik deze opleiding afgerond. Een ander belangrijk punt is de investering in kennis. Na een opleiding en product keuze ben je natuurlijk nog niet klaar, vele product trainingen en zelfs een training in Israël waar ik mijn productkennis heb verbreed.
Het is de bedoeling dat ik dat in de toekomst zal blijven doen om vooruitstrevend te blijven in mijn vak.

Toekomst

Doorontwikkelen

Mijn doel is het ontwikkelen van totaalbehandelingen waarbij zowel van binnen als van buiten goed voor je lichaam te zorgen voor de ultieme wellness-beleving te komen. Ik geniet van mijn vak en hoop nog jaren door te kunnen gaan met mijn hobby als werk, u bent dan ook van harte welkom en hopelijk tot ziens.